Draaien en frezen Ranst

Draaiwerken en Freeswerken

Met behulp van eigen technische machines, gedegen vakkennis en jaren aan ervaring gaat Krikke BVBA aan de slag met complex draai- en freeswerk. Wij hebben onder andere centerdraaibanken en bedfreesbanken tot onze beschikking die wij voor verschillende doeleinden inzetten. Door onze vakkennis, ervaring en de juiste machines kunt u rekenen op kwaliteit.

Het verschil tussen draai en freeswerk is dat bij frezen het product niet beweegt, terwijl bij draaiwerken het product dat wel doet. Op deze manier wordt de snijbeweging uitgevoerd. Bij frezen wordt juist gebruik gemaakt van roterend gereedschap waardoor deeltjes van het materiaal kunnen worden verwijderd.

Breed gespecialiseerd

Wij zijn specialist op het gebied van draai- en freeswerken. Door het toepassen van de juiste techniek kunnen wij iedere vorm realiseren. Bij ons bent u verzekerd dat onze werken voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en nauwkeurigheid.

Industrieel onderhoud Ranst

CNC Draai- en freeswerken

Freesmachine’s

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze laswerken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij denken graag met u mee!