Laswerken op maat

Met precisie en aandacht gaat Krikke BVBA aan de slag met al uw laswerken. In nauw overleg worden uw wensen omgezet naar een concept en uitgewerkt op de werkplaats. Wij gaan onder andere graag aan de slag met uw poorten of hekwerken. Daarnaast kunt u ook terecht voor prachtige trappen op maat. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een fraai resultaat.

Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende materialen. Zo hebben wij onder andere ruime ervaring in het werken met aluminium constructies, stalen constructies en rvs constructies. Ook kunnen wij met elke stijl uit de voeten: van klassiek tot strak en modern. De passie die wij hebben voor het vak is terug te zien in het eindresultaat. We gaan elke opdracht met veel enthousiasme aan.

Brede dienstverlening

Op het gebied van laswerken kunt u rekenen op een uitgebreide dienstverlening. Van trappen tot hekken en poorten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor draaiwerken, freeswerken en industrieel onderhoud. Bekijk alvast onze referenties om inspiratie op te doen.

Trappen op maat

Poorten en hekken

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze laswerken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij denken graag met u mee!