Krikke BV uit Tessenderlo & Ranst

Expert in het vakgebied

Wanneer u kiest voor Krikke BV uit Tessenderlo & Ranst, kiest u voor kwaliteit. Zaakvoerder Kris Verwimp heeft de juiste opleiding genoten en blijft zich daarnaast ook bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends. De enthousiaste vakman is al meer dan 25 jaar actief in de branche en heeft zich daardoor zowel breed kunnen oriënteren als specialiseren.

Nauwkeurige aanpak

Bij Krikke BV bent u verzekerd van een nauwkeurige aanpak en kwaliteit. Daarnaast stelt de zaakvoerder zich flexibel op en reageert snel op opdrachten. Inmiddels is Krikke BV een begrip in de regio, met veel vaste klanten. Neem contact op en ervaar het zelf: Kris Verwimp staat u graag te woord.

Uitgebreide dienstverlening

Bij Krikke BV kunt u rekenen op een uitgebreide dienstverlening. Lees alvast meer over de mogelijkheden op het gebied van laswerken, draai- en freeswerken en industrieel onderhoud. Enkele van de werkzaamheden zijn:

Industriële onderhoudswerken

Montage constructies en metaalconstructies

Laswerken en constructiewerken

Draaiwerken en freeswerken

Contacteer ons

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze laswerken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen